Tarinamme

Keitä me olemme ja miten syntyi Twisted Industries?

"Missionamme on saavuttaa jalansijaa alalla ja kasvaa varteenotettavaksi konepajayhtiöksi unohtamatta kuitenkaan pienemmän konepajan asiakaspalveluhenkeä ja yksityisasiakkaitamme"

Twisted Industries on vuonna 2020 perustettu uudenlainen konepaja Tampereen Messukylässä

Yrityksen nuoresta iästä huolimatta sen takaa löytyvillä yrittäjillä Arto Pietiläisellä ja Kai Taulastolla on jo yli 20 vuoden kokemus metalliteollisuussektorilta.

Tamperelainen Arto aloitti työuransa metallitöiden parissa jo 16-vuotiaana hitsaamalla Valmetin massansekoituslaitteita. Samoihin aikoihin Kotkassa Kai puolestaan aloitteli työuraansa korjaamalla kaivinkoneiden kauhoja.

Vuosien saatossa Arton urapolku eteni töiden perässä alan yrityksestä toiseen ja johti lopulta opiskelujen jälkeen tehdaspäällikön tehtäviin suurelle teräsrakentajalle. Työt toivat myös Kain Kotkasta Tampereen suunnalle, ja hän toimi aluksi metallialan työntekijänä, työnjohtajana, tuotantopäällikkönä sekä hitsauskoordinaattorina ja sittemmin yrittäjänä alan henkilöstövuokraukseen keskittyvässä yrityksessä.

Twisted Industries - Kauhojen korjaus

Idea Twisted Industriesista syntyi ensimmäisen kerran vuonna 2019

Yhteistyössä syntyi ajatus omasta rajoja rikkovasta konepajasta, joka palvelisi paitsi yrityksiä myös yksityisasiakkaita. Omalle konepajatoiminnalle oli ennestään jo kysyntää.

Ja näin sai alkunsa tarina Twisted Industriesista, jossa yhdistyvät sekä Kain että Arton omimmat vahvuudet alalta; metallituotteiden valmistus ja korjaushitsaus, teräsrakentaminen, putkisto- ja painelaitetyöt sekä metallialan henkilöstövuokraus.

Kyseessä on uudenlainen konepajayritys, joka palvelee yhtä lailla yksityis- ja yritysasiakkaita. Twisted Industries tarjoaa maanrakentajille korjaushitsauspalveluita, rakennusliikkeille teräsrakenteiden valmistusta ja teollisuuden aloille konerakentamista – yksityisasiakkaiden mittatilaustuotteita unohtamatta.