Kokeneet lainamiehet metallialan työtehtäviin

Henkilöstövuokraus metalliala

Lainatyöntekijöitä metallialan tehtäviin

Etsitkö kokeneita lainamiehiä metallialan työtehtäviin? Onko tulossa suunniteltu tehdasseisakki? Tarvitsetko vuokratyöntekijää kausi- tai projektiluonteiseen tehtävään, paikkaamaan tilapäistä henkilöstövajausta tai vaikkapa sairasloman sijaiseksi?

Twisted Industries välittää omat kokeneet tekijänsä monipuolisiin metallialan vuokratyövoimatarpeisiin globaalisti. Metallialan lainatyöntekijäpalvelumme auttaa sinua pitämään yrityksesi pyörät pyörimässä erilaisissa muutostilanteissa ruuhkahuipuista suuriin kertatilauksiin.

RAUTAISET AMMATTILAISET

Mukana kaikki tarvittavat työvarusteet ja laitteet

Kun vuokraat työntekijät meiltä, saat metallialan kokeneet ammattilaiset, joilla on kaikki hitsauksessa tarvittavat pätevyydet, kunnolliset työvarusteet ja hitsauslaitteet omasta takaa. Verrattuna perinteiseen vuokratyövoiman käyttöön Twisted Industriesin lainatyöntekijä palvelu on tehty sinulle vieläkin helpommaksi.

Asiantuntevat tekijät, oikealla asenteella ja työkaluilla varustettuna odottavat oven takana sovittuna ajankohtana, eikä sinun tarvitse muuta kuin ottaa työntekijät vastaan. Kaikki muut työnantajan vastuut on huolehdittu puolestasi.

Twisted Industries - Ammattilaiset hitsaukseen, asennukseen ja työnjohtoon

MONIPUOLISIIN TYÖTEHTÄVIIN

Ammattilaiset hitsaukseen, asennukseen ja työnjohtoon

Toimitukset tapahtuvat aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan projekti ja työtehtävät huomioiden. Asiakastyytyväisyys on meille prioriteetti numero yksi ja pyrimme aina tarjoamaan projektiin parhaiten sopivan ratkaisun.

Lainatyöntekijäpalvelumme kautta saat tarvittaessa osaavat tekijät paitsi hitsaukseen myös asennuspuolelle ja työnjohdon tehtäviin. Työnantajana pidämme huolta omistamme ja varmistamme, että saat tehtävääsi aidosti motivoituneet, osaavat tekijät.

Kolahtiko?

Soita heti 040 963 9185
tai jätä tarjouspyyntö, niin palaamme asiaan tuota pikaa.