Kauhojen huulilevyt ja muut kulutusosat käyttökuntoon nopeasti

Kulutusosien korjaus- ja huoltotyöt sitä tarvitseville

Rikkoutuiko kauha? Tarvitsetko korjausapua nopealla aikataululla?

Maanrakennuskoneiden korjaukset

Twisted Insdustriesilta saat kaivinkoneiden, pyöräkuormaajien ja sora-autojen lavojen kuluvien osien korjaukset nopeasti kaikkialla. Palvelemme kauhojen huulilevyjen ja muiden kulutusosien hitsauksissa sekä vaihdoissa ammattitaidolla niin maanrakennusyrityksiä kuin työkoneiden konehalleja. Kauhojen korjauksen lisäksi meiltä hoituvat kokemuksella myös muut maanrakennusalan korjaushitsaukset lukuisiin eri konetyyppeihin ja käyttötarkoituksiin.

Twisted Industries - Kauhojen korjaus

NOUTOPALVELUT JA MAASTOHITSAUS

Kauhojen korjaus vaikka paikan päällä

Kauhojen korjaukset hoituvat ketterästi sekä pajallamme Tampereen Messukylässä että tarvittaessa paikan päällä työmaallasi missä päin tahansa. Noutopalvelumme ansiosta sinun ei tarvitse kuljettaa kauhaa meille, vaan me voimme noutaa sen työmaaltasi ja toimittaa kunnostetun kauhan entistä kestävämpänä sovittuun paikkaan.

Haastavatkaan olosuhteet eivät ole esteenä kauhan korjaukselle – liikkuvan huoltokalustomme ansiosta voimme tehdä korjaukset laadukkaasti myös maastohitsauksena paikan päällä.

Kulutusosien vaihto

Kauhojen korjaushitsausten lisäksi kovalle rasitukselle joutuvat kauhojen kulutusosat ja kulutusteräkset kaipaavat vaihtoa tasaisin väliajoin. Twisted Industries vaihtaa kulutuspalat kaikkiin malleihin ja käyttötarkoituksiin pyöräkuormaajista kaivinkoneisiin.

Kaikki korkealaatuiset ja kestävät kauhojen kulutusosat kiinnikeosista kynsituotteisiin ja huulilevyihin löytyy nopealla toimitusajalla.

Kolahtiko?

Soita heti 040 963 9185
tai jätä tarjouspyyntö, niin palaamme asiaan tuota pikaa.