Korkealaatuiset komponentit ja teräsrungot koneisiin

HITSAUSTYÖT ALIHANKINTANA TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

Alihankintahitsaus teollisuudelle

Twisted Industries tarjoaa korkealaatuiset hitsaustyöt alihankintana eri teollisuuden alojen tarpeisiin. Valmistamme asiakkaidemme laitteisiin yksittäisiä koneenosia, komponentteja ja teräsrunkoja tilaajan piirustusten pohjalta omalla konepajallamme Tampereen Messukylässä. Työskentelemme konepajateollisuuden parissa vuosikymmenten kokemuksella, ja hitsausten vankkumattomasta laadusta vastaavat pätevöityneet, kokeneet hitsaajat.

OSAT, KOMPONENTIT JA RUNGOT

Yksittäiset mittatilaustyöt ja sarjavalmistus

Valmistamme komponentteja ja runkoja sekä yksittäisinä tilaustöinä että sarjavalmistuksena asiakasyrityksillemme.

Laajan, hyväksi havaitun yhteistyöverkoston ansiosta voimme tarjota tilaajan toiveiden mukaan myös asiantuntevat suunnittelu- ja pintakäsittelypalvelut hitsaustöihimme, jolloin asiakkaalle itselleen jää ainoastaan tuotteen kokoonpano.

MAG-, TIG- JA PUIKKOHITSAUS

Monipuoliset hitsaustyöt ammattitaidolla

Laadukkaat ja kestävät rakenteet varmistamme modernilla konekannalla ja monipuolisilla hitsausmenetelmillä; MAG-, TIG- ja puikkohitsauksina.

Hitsaamme tavallista rakenneterästä, ruostumattomia teräksiä, haponkestävää terästä sekä alumiinia ja kulutusteräksiä. Ydinpalveluihimme kuuluvat monipuoliset hitsaustyöt alihankintana levytöistä putkihitsaukseen.

Monipuoliset hitsaustyöt ammattitaidolla

Kolahtiko?

Soita heti 040 963 9185
tai jätä tarjouspyyntö, niin palaamme asiaan tuota pikaa.