Konepajatuotteet mittatilauksesta

METALLITUOTTEET JA KORJAUSHITSAUKSET YKSITYISASIAKKAILLE

Yksityisasiakkaille

Twisted Industries on innovatiivinen konepaja, joka valmistaa monipuolisia metallituotteita myös yksityisasiakkaille. Valmistamme laadukkaasti viimeistellyt, kestävät metallituotteet konepajallamme Tampereen Messukylässä asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Myös tuotteiden pintakäsittelyt onnistuvat vaivattomasti yhteistyökumppaneidemme kautta.

METALLITUOTTEET

Tilaa piirustusten mukaan

Konepajallamme valmistuvat esimerkiksi kestävät postilaatikkotelineet, yksilölliset metalliportit, pihakeittiöt ja -grillit, pöydänjalat ja muut design-metallituotteet.

Pystymme toteuttamaan todella monipuolisesti erilaiset kotitalouksissa tarvittavat metallirakenteet ja -elementit kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Toisin kuin monissa huonekaluliikkeissä meillä sinun ei tarvitse tilata kokonaista erää, vaan saat yksittäisetkin metallituotteet oikeasti järkevään hintaan.

Twisted Industries - Monipuoliset hitsaustyöt ammattitaidolla

KORJAUSHITSAUKSET

Monipuoliset hitsaustyöt ammattitaidolla

Löytyykö sinulta kotoasi vääntynyt pöydänjalka, mutkalle mennyt pyöräteline, saumasta murtunut grillin ritilä tai melkein mikä tahansa muu rikkoutunut metalliosa?

Uusien metallituotteiden valmistuksen lisäksi teemme myös todella monipuolisia korjaushitsauksia asiakkaiden tarpeiden mukaan (pois lukien autojen ja peräkärryjen korjaushitsaus).

Onko sinulla jokin haaste tai idea metallituotteesta, jonka toteutuksessa voisimme olla avuksi?

Ota rohkeasti yhteyttä, piirrä luonnos tai kuvaile tuote, niin katsotaan, miten voisimme auttaa ja suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen ratkaisu.