Korkeatasoiset teräsrungot ja -rakenteet halleihin, toimitiloihin sekä liiketiloihin

TERÄSRAKENTEET RAKENNUSLIIKKEIDEN TARPEISIIN

Teräksistä halli- ja toimitilarakentamista

Twisted Industries valmistaa kestävät teräsrakenteet rakennusliikkeiden tarpeisiin valtakunnallisesti. Tarjoamme näkemystä, tieto-taitoa ja vahvaa käytännön osaamista teräsrakentamisen saralta monipuolisiin rakennusprojekteihin.

Vahva kokemus alalta tarjoaa loistavat edellytykset muun muassa varastojen, hallien ja hallimaisten tuotanto-, liike- sekä toimitilojen runkojen ja muiden teräsrakenteiden valmistukseen asiakkaan toiveiden ja erilaisten käyttötarkoitusten mukaan.

TERÄSRAKENTEET

Laadukkaat teräsrungot monipuolisiin kohteisiin

Tarjoamme teräksenlujaa tekemistä monenlaisiin kohteisiin. Tyypillisiä kohteitamme ovat esimerkiksi erilaiset teollisuushallit ja toimitilat, liiketilat, kylmävarastot ja maataloudessa tarvittavat pienemmät hallikokonaisuudet.

Toteutamme rakenteet lähtökohtaisesti tilaajan piirustusten pohjalta, mutta myös avaimet käteen -tyyppiset ratkaisut suunnittelusta asennukseen hoituvat ketterästi kattavan yhteistyöverkostomme ansiosta.

MUU TERÄSRAKENTAMINEN

Pienemmät teräsrakenteet ja yksityiskohdat

Toimitila- ja hallirakentamisen lisäksi toteutamme ammattitaidolla pienemmätkin rakenteet rakennusliikkeiden tarpeisiin, aina valomainoksista ja muista mainosrungoista putkien ripustuksiin.

Suurien teräsrakenteiden ohella voimme valmistaa esimerkiksi korkeatasoiset teräskaiteet ja -portaat, katokset ja kulkutunnelit sekä terästasot ja muut pienemmät tuotteet rakennusliikkeen toiveiden mukaan.

Twisted Industries - Pienemmät teräsrakenteet ja yksityiskohdat

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ei hätää – jos se on teräksestä, me valmistamme sen!
Kerro meille, millaisen teräsrakenteen tarvitset ja jätä tarjouspyyntö.

Ota yhteyttä 040 963 9185 ja kysy lisää tai pyydä tarjous vaivattomasti lomakkeella.